Pokličite nas: 031 556 388

Angleška slovnica

22,00

Angleška slovnica je razložena na jasen in pregleden način. Razlage pa so podkrepljene s številnimi primeri, ki nazorno prikažejo rabo slovničnih struktur. Tu so zbrana vsa poglavja angleške slovnice in ogromno vaj z rešitvami.

SKU: BK-0001 Category:

Podrobnosti

Za naročila oddana od 18.3.2020 do 25.3.2020 je POŠTNINA BREZPLAČNA! Plačilo po povzetju zaradi virusa COVID-19 ni na voljo.

Klikni in prelistaj notranjost knjige: Slovnica-pdf

Klikni in si oglej kazalo: Slovnica – kazalo

Knjiga Angleška slovnica vsebuje:

enostavne, jasne in pregledne slovenske razlage vseh kategorij angleške slovnice
primere, ki podkrepijo razumevanje razlag
– prevode primerov v slovenščino
številne vaje, s katerimi utrdiš svoje znanje
rešitve

Knjiga ti bo pomagala do samostojne osvojitve celotne angleške slovnice in je primerna tako za začetnike kot tiste, ki angleščino delno že obvladate in bi radi samo izpopolnili svoje znanje slovnice.


Hitra dostava: V kolikor naročilo oddaš do četrte ure, knjigo prejmeš naslednji delovni dan! Po želji lahko knjigo naročiš tudi po telefonu na 031556388.

Ker smo prepričani v kvaliteto knjige, ti nudimo še 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo! Knjigo nam tako v primeru, da ti iz kakršnegakoli razloga ne odgovarja, lahko vrneš, mi pa ti bomo v celoti povrnili kupnino!

O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

Število strani: 282
Vezava: mehka
Leto izdaje: 2012
Četrti ponatis

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleška slovnica”
Don`t copy text!