Pokličite nas: 031 556 388

Angleški časi za višje razrede osnovne šole in srednjo šolo

25,90

Angleški časi za višje razrede osnovne šole in srednjo šolo je priročnik za samoučenje, ki 

 • je ugodnejša in boljša izbira kot ure inštrukcij
 • vsebuje grafično dovršene razlage
 • nudi razlage, ki so podprte s primeri prevedenimi v slovenščino
 • vsebuje ogromno vaj za utrjevanje znanja
 • ima rešitve, s katerimi se lahko preverjaš
SKU: 4074-1 Categories: ,

Podrobnosti

Za naročila oddana od 21.11.2023 do 28.11.2023 je POŠTNINA BREZPLAČNA!

Klikni in prelistaj notranjost knjige: Angleški časi tabela

Angleški časi je skrbno napisan priročnik za samostojno učenje angleških časov, ki ti bo služil kot nepogrešljivo pomožno gradivo za pripravo na šolske teste. Vodil te bo od začetkov učenja angleških časov v osnovni šoli do učenja angleških časov na koncu srednje šole, kjer moraš znati uspešno reševati tudi težje naloge.

 

KAJ TE ČAKA V PRIROČNIKU?
   • grafično dovršena in preprosta razlaga angleških časov v slovenskem jeziku, ki je ponazorjena z angleškimi primeri prevedenimi v slovenščino
   • pogoste težave, s katerimi se srečujemo pri učenju časov, in napake, ki jih pri njihovi tvorbi ali rabi delamo
   • veliko vaj z rešitvami, ki od najpreprostejših prehajajo k zahtevnejšim. Na začetku se boš srečal z vajami za posamezne čase, ki jim bodo sledile vaje za dvojice in kasneje za skupine časov, ki jih najpogosteje zamenjujemo. Na koncu te čakajo vaje v obliki besedil in zgodb, ki ne zajemajo samo različnih glagolskih časov temveč tudi različne strukture (trpnike, odvisni govor, modalne glagole, pogojnike, časovne odvisnike…).

 

Preko številnih in raznolikih vaj, ki prehajajo od lažjih k težjim, boš, še preden se boš tega dobro zavedal, obvladal in samozavestno uporabljal vse angleške čase.


O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleški časi za višje razrede osnovne šole in srednjo šolo”