Pokličite nas: 031 556 388

Poslovna angleščina

25,00

Knjiga Poslovna angleščina je praktično naravnan priročnik, ki bo kaj hitro vsakemu v poslovnem svetu postal nepogrešljiv pripomoček, ko bo angleščino potrebno uporabiti v konkretnih stikih s tujimi dobavitelji, partnerji in strankami.

Category:

Podrobnosti

Za naročila oddana od 18.2.2024 do 25.2.2024 je POŠTNINA BREZPLAČNA!

Klikni in prelistaj nekaj strani knjige: Poslovna angleščina

Klikni in si oglej kazalo knjige: Poslovna angleščina – kazalo

Knjiga je praktično naravnana in vam pomaga v konkretnih poslovnih situacijah uporabiti prave besede in fraze.

S priročnikom polnim jasnih, nazornih in praktičnih primerov boste vedno vedeli, kam se obrniti, da na svojem delovnem mestu ne boste v zadregi, ko bo potrebno spregovoriti ali kaj napisati v angleščini.

Hitra dostava: knjiga je na zalogi in jo, v kolikor naročilo oddate do četrte ure, prejmete naslednji dan! Po želji lahko knjigo naročite tudi po telefonu na 031556388.

Ker smo prepričani v kvaliteto knjige, vam nudimo še 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo! Knjigo nam tako v primeru, da iz kakršnegakoli razloga z njo ne boste zadovoljni, vrnete, mi pa vam bomo v celoti povrnili kupnino!

O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

 

 

 

Število strani: 185
Vezava: mehka
Leto izdaje: 2012
Tretji ponatis

1 mnenje za Poslovna angleščina

  1. Tone Kastelic (preverjena stranka)

    Strnjena in uporabna knjiga!

    • admin-urska (preverjena stranka)

      Hvala Tone!

Podaj mnenje