Pokličite nas: 031 556 388

O podjetju in pogoji poslovanja

Septembra leta 2009 sem prišla do ideje, da slovenskemu prostoru ponudim izpopolnjen, prijazen in obsežen portal za učenje angleščine.

Sledili so tedni programiranja, oblikovanja strani in številne neprespane noči pisanja vsebine in oblikovanja interaktivnih vaj, ki jih je vodila močna želja po tem, da ta ideja tudi zaživi. Po več kot letu dni je stran ugledala luč in sedaj jo (tudi z vašimi predlogi) še naprej izpopolnjujemo.

Dejstva in številke:

  • letno stran zabeleži preko 210.000 obiskov
  • preko 2.000 vaj in številka vztrajno raste
  • številni zadovoljni tečajniki
  • uspešne inštrukcije z izboljšanimi ocenami
  • uspešno opravljene mature
  • izboljšano in olajšano poslovanje naših strank s tujino

Informacije o podjetju:

POUČEVANJE JEZIKOV, URŠKA VIDMAR s.p.
TBILISIJSKA 32
1000 LJUBLJANA
DAVČNA ŠT.: 75288028
MATIČNA ŠT.: 3802370000
ŠT.TRANS.: NLB SI56 020180258869488

Informacije o lastnici portala in vodji izobraževanj:

Prof. Urška Vidmar

Moje pedagoško delo, v katerem resnično uživam, se je začelo začasa študija s tečaji otrok in individualnimi inštrukcijami. Nato sem se odločila za delo v jezikovni šoli, kjer se ukvarjajo predvsem s poučevanjem odraslih. Preko te jezikovne šole sem vodila tečaje po znanih podjetjih (Lek, Mercator, Mobitel, Geberit), organih javne uprave (Varuh človekovih pravic, policija, Ministrstvo za finance) in izvajala predmet “Poslovno komuniciranje v tujem jeziku” na Gea College-u, Fakulteti za komercialne in poslovne vede ter Visoki šoli za design.

Leta 2010 sem se odločila ubrati svojo pot in odprla podjetje, kjer se ukvarjamo z jezikovnim izobraževanjem in svetovanjem. Od odprtja podjetja smo k izboljšanju znanja z veseljem pomagali že lepemu številu strank (Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, Brdo d.o.o., Gea College, Jernej Kres s.p., Kristal Šentjernej d.o.o., Usluga Šiška d.o.o., Trgojan d.o.o., Europapier Slovenija d.d., Sax konstrukcije d.o.o., Ewopharma d.o.o., Chemass d.o.o., Sika d.o.o., Inštitut Zavest …).

Pogoji naročanja knjig, PDF-ov in ostalih učnih gradiv:


Podjetje Urška Vidmar s.p. se zavezuje, da bo kupcu kadarkoli posredovalo sledeče informacije:
• identiteto podjetja
• kontaktne naslove
• bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
• dobavljivost izdelkov
• pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve
• način plačila in dostave

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

 

Kupec ima pravico, da v tridesetih dneh podjetju pisno sporoči odstop od nakupa. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v trideset dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Če kupec vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (to je trideset dni od prejema blaga), se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani.
Podjetje Urška Vidmar s.p. vrne celotno kupnino takoj, ko je mogoče oz. najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

 

Varnost

Upravitelj portala Svet-anglescine.com uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Komunikacija

Z uporabnikom sme podjetje, ki upravlja spletni portal Svet-anglescine.com, stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo, če je to potrebno in kupec temu ne nasprotuje.

Zasebnost

Podjetje Urška Vidmar s.p., upravitelj internetne strani Svet-anglescine.com se zavezuje k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki strank, v skladu z veljavnimi zakoni v RS. Podjetje Urška Vidmar s.p. se zaveže, da osebnih podatkov strank in morebitnih drugih podatkov (zgodovine naročil) ne bo posredovala tretji osebi.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da podjetje Urška Vidmar s.p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).

Pritožbe

Urška Vidmar s.p., upravitelj spletnega portala Svet-anglescine.com, mora kupcem omogočiti pritožbo po različnih komunikacijskih tokovih (po telefonu, pošti, e-pošti) in jih vseskozi obveščati o statusu pritožbe. Če stranka in podjetje spora ne moreta rešiti sporazumno, je za reševanje le-tega pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.

Naslov za pritožbe:
Urška Vidmar s.p.
Tbilisijska 32
1000 Ljubljana

E-mail: info@svet-anglescine.com