Pokličite nas: 031 556 388

Nepravilni glagoli – moj popoln paket (priročnik, stenski plakat in slikovne kartice)

24,90

Paket vključuje:

 • plakat velikosti A1 z nepravilnimi glagoli
 • priročnik (več  informacij o priročniku najdeš spodaj)
 • zabavno namizno igro, s katero boš lahko s prijatelji preko sproščujoče skupinske dejavnosti še hitreje pomnil oblike nepravilnih glagolov
 • slikovne kartice z glagoli, ki jih lahko izrežeš.

 

SKU: 4074 Categories: ,

Podrobnosti

Za naročila oddana od 21.11.2023 do 28.11.2023 je POŠTNINA BREZPLAČNA! 

Priročnik obsega 52 strani in je razdeljen na šest poglavij. Poglavja sestavljajo slikovni slovarji z vsemi oblikami glagolov, njihovimi izgovarjavami in prevodi. Slikovnim slovarjem sledijo številne zanimive vaje, namenjene utrjevanju in pomnjenju drugih in tretjih oblik nepravilnih glagolov.

Priročnik je odlično pomagalo osnovnošolcem in srednješolcem, da si čim hitreje in preprosteje zapomnijo vse oblike nepravilnih glagolov, ki naj bi jih znali v osnovni šoli. Znanje nepravilnih glagolov je nepogrešljivi temelj za vse nadaljnje grajenje znanja angleščine. Nepravilne glagole namreč potrebuješ pri tvorbi časov, pogojnikov, struktur z modalnimi glagoli, pri tvorbi pridevnikov … So kot poštevanka pri matematiki. Na podlagi tega znanja gradiš znanje v srednji šoli in kasneje. Torej, prej ko jih znaš, bolj si olajšaš nadaljnje učenje angleščine.

Z raznolikimi in kratkočasnimi vajami, namizno igro, plakatom in karticami, ki ti jih ponuja ta komplet, lahko, še preden se boš tega dobro zavedaš, obvladaš vse za osnovno šolo potrebne nepravilne glagole.

 

Vsebina paketa:

 • zabavna namizna igra, s katero boš lahko s prijatelji preko sproščujoče skupinske dejavnosti še hitreje pomnil oblike nepravilnih glagolov
  Namizna igra Nepravilni glagoli

  Namizna igra

 • priročnik (z vajami in rešitvami)
  Notranjost knjige Nepravilni glagoli

  Notranjost priročnika

 • stenski plakat velikosti A1 (594 mm x 841 mm) z nepravilnimi glagoli
  Plakat Nepravilni glagoli

  Stenski plakat

 • plastificirane slikovne kartice z glagoli, ki jih lahko izrežeš (na eni strani je slika in slovenski prevod glagola in na drugi so vse oblike z izgovarjavami)

  Prednji del slikovne kartice

  Hrbtni del slikovne kartice

 

Hitra dostava: V kolikor naročilo oddaš do četrte ure, knjigo prejmeš naslednji delovni dan! Po želji lahko knjigo naročiš tudi po telefonu na 031556388.

 

O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

1 mnenje za Nepravilni glagoli – moj popoln paket (priročnik, stenski plakat in slikovne kartice)

 1. Petra Mrak (preverjena stranka)

  Kartice in družabna igra so odličen pripomoček za moje učence v šoli! Plakat pa nam popestri steno in nam služi kot vizualno pomagalo k učenju!

  • admin-urska (preverjena stranka)

   Hvala Petra!

Podaj mnenje