Pokličite nas: 031 556 388

Sale!

Angleščina za začetnike

22,00

Osvoji 700 najosnovnejših besed angleščine z reševanjem križank, iskanjem besed, premetavanjem črk… Čas bo minil kot bi mignil, tvoj angleški besednjak pa bo, preden se sploh zavedaš, bogatejši za 700 besed.

Category:

Podrobnosti

Zabavno do znanja – 700 osnovnih angleških besed

Za naročila oddana od 21.11.2023 do 28.11.2023 je POŠTNINA BREZPLAČNA!

Klikni in prelistaj notranjost knjige: Angleščina za začetnike    

Kazalo knjige: Angleščina za začetnike – kazalo

Pravijo, da je vsak začetek težak – zakaj bi moral biti tudi začetek učenja angleščine? Naš izdelek kljubuje temu reku.

Knjiga Zabavno do znanja je nastala kot želja po tem, da bi svojim tečajnikom približali učenje angleščine in ga naredili kot izziv, ki se ga lotijo kljub težavnosti oziroma prav zaradi vznemirjenja, ki ga nudi reševanje črkovnih iger. Ob poigravanju s križankami, premetankami in drugimi igrami razvedrilo postane učenje in pot k pomnjenju novega besedišča.

 

Knjiga “Zabavno do znanja – 700 osnovnih angleških besed” je osredotočena na širjenje besedišča in vsebuje:

slikovne slovarje
vaje (povezovanje, uganke, križanke, popravljanje črkovnih napak, dopolnjevanje…)
rešitve
slovarček besed prevedenih v slovenščino.

Knjiga te preko reševanja besednih iger vodi k osvojitvi 700 najosnovnejših besed angleščine. Čas bo minil kot bi mignil, tvoj angleški besednjak pa bo, preden se sploh zaveš, bogatejši za znanje, s katerim te v tujini gotovo ne bi prodali.

Primerna je za začetnike, ki bi želeli na zabaven in kratkočasen način osvojiti najosnovnejše besedišče angleščine.

Hitra dostava: V kolikor naročilo oddaš do četrte ure, knjigo prejmeš naslednji delovni dan! Po želji lahko knjigo naročiš tudi po telefonu na 031556388.

Ker smo prepričani v kvaliteto knjige, ti nudimo še 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo! Knjigo nam tako v primeru, da ti iz kakršnegakoli razloga ne odgovarja, lahko vrneš, mi pa ti bomo v celoti povrnili kupnino!


O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

 

 

 

Število strani: 156
Leto izdaje: 2015
Vezava: mehka

1 mnenje za Angleščina za začetnike

  1. Tim Varga

    Ker rad rešujem križanke, sem s to knjigo ubil dve muhi na en mah, reševal križanke in še osvežil svoje znanje besedišča!

Podaj mnenje