Pokličite nas: 031 556 388

Preglednica Poslovna angleščina

8,00

Preglednica je praktično naravnana in vam pomaga v konkretnih poslovnih situacijah uporabiti prave besede in fraze. Z njeno pomočjo bo vaša angleščina na razgovorih za delovno mesto, med telefonskimi pogovori, med sestanki, pri sprejemanju tujih gostov in v drugih poslovnih situacijah tekla bolj gladko in bo vaš nastop samozavestnejši.

Podrobnosti

Preglednica na 16 straneh strni čisto vse najbolj uporabne vsebine Poslovne angleščine.

Hitra dostava: V kolikor naročilo oddaš do četrte ure, preglednico prejmeš naslednji delovni dan! Po želji lahko preglednico naročiš tudi po telefonu na 031556388.

Ker smo prepričani v kvaliteto preglednice, ti nudimo še 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo! Preglednico nam tako v primeru, da ti iz kakršnegakoli razloga ne odgovarja, lahko vrneš, mi pa ti bomo v celoti povrnili kupnino!

O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

 

 

 

Pri naročilu tega izdelka 2 eur poštnine krijemo mi. Poštar pa vam bo pri plačilu po povzetju zaračunal dodatni 1 eur zaradi denarnega prometa. Iz tega razloga priporočamo, da pri plačilnih metodah raje izberete PayPal ali bančno nakazilo.

1 mnenje za Preglednica Poslovna angleščina

  1. Metka Debevc

    Vsakič, ko se moram v službi oglasiti na telefon, mi je tole odličen plonk 🙂

    Metka

    • admin-urska

      Hvala!

Podaj mnenje