Pokličite nas: 031 556 388

Preglednica Angleška slovnica

8,00

Preglednica je odličen in nepogrešljiv pripomoček vseh, ki tudi v angleški slovnici radi blestijo, saj na osmih straneh strni vse, kar morate vedeti o angleški slovnici.

Podrobnosti

Preglednica na osmih straneh strni čisto vse, kar morate vedeti o angleški slovnici. Slovenske razlage so podkrepljene z angleškimi primeri prevedenimi v slovenščino. Preglednica je odličen in nepogrešljiv pripomoček osnovnošolcev, srednješolcev in odraslih, ki želijo tudi v slovnici blesteti.

Hitra dostava: V kolikor naročilo oddaš do četrte ure, knjigo prejmeš naslednji delovni dan! Po želji lahko knjigo naročiš tudi po telefonu na 031556388.

Ker smo prepričani v kvaliteto preglednice, ti nudimo še 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo! Preglednico nam tako v primeru, da ti iz kakršnegakoli razloga ne odgovarja, lahko vrneš, mi pa ti bomo v celoti povrnili kupnino!

O avtorici: Dr. Urška Vidmar je svoje pedagoško delo pričela s tečaji otrok. Danes angleščino v okviru svojega podjetja poučuje po podjetjih, javnih ustanovah in na višji šoli. Zaveda se, da je znanje angleščine izredno pomembno za posameznikov uspeh, saj je angleščina jezik mednarodnega poslovanja, znanosti in turizma. Z dobrim prenašanjem tega znanja pripomore k temu, da imajo njeni učenci boljše možnosti ne samo v akademskem, temveč tudi v poslovnem življenju.

 

 

 

Pri naročilu tega izdelka 2 eur poštnine krijemo mi. Poštar pa vam bo pri plačilu po povzetju zaračunal dodatni 1 eur zaradi denarnega prometa. Iz tega razloga priporočamo, da pri plačilnih metodah raje izberete PayPal ali bančno nakazilo.

1 mnenje za Preglednica Angleška slovnica

  1. Klemen Piltaver

    Končno nekaj tankega in lahkega za v torbo, pa še vedno vsebuje vse kar rabim!

Podaj mnenje