Pokličite nas: 031 556 388

Pogoji uporabe

PODATKI O PODJETJU

POUČEVANJE JEZIKOV, URŠKA VIDMAR s.p.
TBILISIJSKA 32
1000 LJUBLJANA
DAVČNA ŠT.: 75288028
MATIČNA ŠT.: 3802370000
ŠT.TRANS.: NLB SI56 020180258869488

SLEDEČE SE NANAŠA NA ZAČETNO STRAN IN VSE PODSTRANI SPLETNEGA PORTALA http://www.svet-anglescine.com:

1) Splošno

Podjetje Urška Vidmar s.p. si pridržuje pravico kadarkoli dopolniti ali spremeniti pogoje brez predhodnega obvestila. Najnovejši pogoji so vedno na voljo na tej strani.

2) Sprejem pogojev

Če želi obiskovalec, uporabnik ali naročnik stran uporabljati se mora najprej strinjati z našimi pogoji. Če pogojev ne sprejme, mu uporaba strani ni dovoljena. Pogoje sprejme z dejansko uporabo strani. Obiskovalec, uporabnik ali naročnik se tudi zaveda in strinja, da podjetje Urška Vidmar s.p. njegovo uporabo strani šteje za sprejem pogojev od trenutka uporabe dalje.

3) Uporaba strani in vsebine

Naše strani ni dovoljeno uporabljati v nepooblaščene in nelegalne namene. V primeru da se to zgodi, ima podjetje Urška Vidmar s.p. pravico ustrezno pravno ukrepati proti tej osebi kot kršitelju. Uporaba strani je na vašo lastno odgovornost. Uporabnik, obiskovalec ali naročnik se strinja s tem, da je vsebina te strani na voljo “takšna kot je” in da podjetje Urška Vidmar s.p. ne zagotavlja izpolnitve obiskovalčevih, uporabnikovih ali naročnikovih zahtev in pričakovanj glede vsebine. Prav tako podjetje Urška Vidmar s.p. ne zagotavlja, da bo stran vedno delovala brez prekinitev, da bo stran in njena vsebina brez napak in da bodo morebitne napake odpravljene. Podjetje Urška Vidmar s.p. si pridržuje pravico kadarkoli v celoti ali delno spremeniti vsebino ali stran, brez predhodnega obvestila.Ponudnik ne prevzema odgovornosti za:
• nedelovanje spletne strani in trgovine svet-anglescine.com;
• kakršnekoli neželene posledice, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi uporabe spletne strani in trgovine svet-anglescine.com.

4) Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.svet-anglescine.com, so last podjetja Urška Vidmar s.p. Vsebine portala svet-anglescine.com, je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne osebne nekomercialne potrebe. Vsebin se ne sme spreminjati, prepisovati, razširjati in ponovno objavljati niti v komercialne niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja lastnika portala svet-anglescine.com.

V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic ter druga obvestila in opozorila, ki jih določi lastnik portala svet-anglescine.com (Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3)).

Vse znamke na spletnem portalu Svet-anglescine.com so zaščitene. To vključuje tudi logotip. Blagovne in storitvene znamke ter logotipi, objavljeni na spletni strani, so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njimi. Uporabnik navedenih blagovnih in storitvenih znamk ter logotipov ne sme uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljena ponudnika.

5) Pogoji naročnine

Podjetje Urška Vidmar s.p. ponuja obiskovalcem in uporabnikom strani s plačilom naročnine dostop do “Premium” paketa z uporabniškim imenom in geslom. Podjetje Urška Vidmar s.p. ni odgovorno za varnost uporabniškega imena in gesla. Za to je uporabnik odgovoren sam, kot je tudi odgovoren za njuno morebitno izgubo ali zlorabo. Posamezno naročniško ime in geslo lahko uporablja samo oseba, ki je navedena, kot naročnik. Predaja gesel drugim osebam ali objava gesel na internetu bo kaznovana s preklicom naročnine.

6) Lastninska pravica

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da je podjetje Urška Vidmar s.p. lastnik strani in njenih vsebin. Splošni pogoji uporabniku ne dajejo pravice do uporabe kateregakoli tržnega imena, blagovne znamke, storitvene znamke, logotipa, domene in drugih izrazitih zaščitnih znakov strani, vsebine ali podjetja Urška Vidmar s.p.

7) Pridržki
Podjetje Urška Vidmar s.p. bo na svojih spletnih straneh zagotavljalo točnost in sprotnost podatkov z vso skrbnostjo. Kljub temu pa za morebitno netočnost informacij in tudi za škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Podjetje Urška Vidmar s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani.
Podjetje Urška Vidmar s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani. Kakšnokoli nedelovanje strani bo podjetje vsekakor poskušalo čimprej odpraviti.

Naša stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in virov. Uporabnik, obiskovalec ali naročnik strani se zaveda, da podjetje Urška Vidmar s.p. nima vpliva na tuje spletne strani in vire in se tudi zaveda in strinja, da omenjeno podjetje ni odgovorno za dostopnost teh strani in virov in tudi ne za njihove vsebine, storitve, oglase ali produkte. Podjetje Urška Vidmar s.p. tudi ni odgovorno za škodo, ki bi jo lahko uporabnik utrpel z obiskom teh strani.

8) Varovanje zasebnosti
Podjetje Urška Vidmar s.p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na zunanje spletne strani, ki niso vezane na podjetje Urška Vidmar s.p., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

9) Pravni red
Uporabnik ali naročnik se strinja, da so za reševanje pravnih vprašanj, ki izvirajo iz pogojev izključno pristojna sodišča v Sloveniji.

Zadnja sprememba: 23. april 2011
Don`t copy text!