Pokličite nas: 031 556 388

Cenjeni obiskovalec, cenjena obiskovalka!

Se zavedate tega, da znanje angleščine dandanes v veliki meri vpliva na vaš življenjski uspeh?

Ne glede na to ali ste šolar, poslovnež ali študent, boste s to spletno stranjo brez dvoma zadovoljni. Na tem mestu boste namreč na enostaven, prijazen in interaktiven način pridobili vso znanje angleščine, ki ga potrebujete.

Se sliši zanimivo? Saj tudi je!

Tu boste našli BREZPLAČNE vsebine, ki pokrivajo celo paleto tem, ki vam bodo v pomoč na poti do vašega uspeha. Te vsebine so v obliki besedišča in fraz prevedenih v slovenščino.

Zgolj branje razlag pa gotovo ni dovolj. Za osvojitev tujega jezika so ključnega pomena vaje in za vas smo pripravili več kot dva tisoč interaktivnih vaj, s katerimi boste preverjeno dobro utrdil snov, ki ste jo s pomočjo naših brezplačnih vsebin predelali.

Vaje pokrivajo čisto vse vsebine in različne stopnje, in sicer:

  • splošno poslovno angleščino (telefoniranje, sestanki, potovanja, pogajanja, razgovori, poslovno kosilo, predstavitve, grafi in tabele, itd.),
  • poslovno angleščino po področjih (bančništvo, FOREX, zavarovanje, oglaševanje, kadrovska, nepremičnine, prodaja, marketing, zavarovalništvo, računovodstvo, internetno poslovanje, itd.),
  • ustni del splošne mature 2011 (teme, ki pridejo v poštev pri ustnem zagovoru splošno mature),
  • splošno angleščino (veliko tem in vaj za osvajanje besedišča, ki je v rabi v vsakdanjem življenju),
  • slovnico (z razlagami, ki so za lažje razumevanje dopolnjene z veliko primeri, ki jim prav tako sledi ogromno število vaj).

Na tej povezavi lahko rešite demo naloge.

Brezplačno vam ponujamo tudi različne predloge pisem, za katere smo prepričani, da vam bodo prišle prav. To bodo vabila, zahvale, čestitke, prošnje za delo in ostalo. Predloge boste samo dopolnili in takoj bodo nared za odpošiljanje.

Izboljšajte svoje znanje angleškega jezika na lahkoten, prijazen in učinkovit način z nami.

Hvala za vaše zaupanje!

Don`t copy text!