Pokličite nas: 031 556 388

Članarina – dashboard

Kot registrirani uporabniki ste v roku 24 ur po registraciji upravičeni do 10% popusta na vse naše izdelke. V nakupovalni košarici med opombe le pripišete, da ste registrirani uporabnik tega portala.

Izbirate lahko med knjigami, plastifiricano preglednico in Word dokumenti.

Kot registriranemu uporabniku vam ni potrebno plačevati popolnoma nič – nikakršne članarine. Registracija pa vam daje dostop do preko 2000 interaktivnih vaj za utrjevanje angleščine. Kot registrirani uporabniki imate tudi možnost kadarkoli preveriti vaše že rešene naloge in generirana pisma. V svojem uporabniškem računu lahko oddajate tudi besedila, ki bi proti plačilu želeli imeti prevedena ali lektorirana.

Vso gradivo objavljeno na tej strani se sme uporabljati zgolj v zasebne, nekomercialne namene in se ga ne sme spreminjati ali ponovno objavljati!

V nadaljevanju pa imate možnost plačljive članarine, s katero dobite osebnega jezikovnega mentorja. Z njim boste po telefonu dorekli, česa se želite naučiti oziroma kakšno znanje angleščine potrebujete. Mentor vam bo priskrbel gradivo in odgovarjal na vaša vprašanja glede snovi. Po skupno usklajenem terminu pri mentorju pišete test, s katerim preverite, koliko ste se naučili.

 

Don`t copy text!